BMK helpt jou en jouw bedrijf om overzicht te krijgen

BMK helpt jou en jouw bedrijf om overzicht te krijgen

Het overzicht van debiteuren binnen een bedrijf is erg belangrijk, BMK kan jou daarbij helpen. Als jij aangeeft hulp te willen hebben op het gebied van debiteurenbeheer wordt er samen met BMK een overzicht gemaakt van de debiteuren op dat moment. Als het traject van debiteurenbeheer gestart wordt zal BMK vanaf dat moment het volledige debiteurenbeheer overnemen. Hierdoor kun jij vanaf dat moment het debiteurenbeheer loslaten en vooral focussen op jouw bedrijf.

Een gezamenlijk doel is belangrijk

Bij het hebben van een bedrijf is het belangrijk dat facturen worden voldaan. Wanneer facturen worden voldaan is er meer werkkapitaal aanwezig binnen jouw bedrijf. Het gezamenlijke doel is dan ook dat de facturen snel worden betaalt. Het is de taak van BMK om daarvoor te zorgen wanneer het debiteurenbeheer uit handen is gegeven. De specialisten van BMK zullen er alles aan doen om de debiteuren binnen de betalingstermijn te laten betalen. Daarbij nemen zij telefonisch contact op met de debiteuren of sturen een persoonlijke brief. BMK heeft jarenlange ervaring in het debiteurenbeheer en het doel is om een positieve cashflow te realiseren voor jou en deze vervolgens te kunnen behouden.

BMK zal het volledige debiteurenbeheer overnemen

Wanneer jij met jouw bedrijf  het traject van debiteurenbeheer bij BMK in gaat is vanaf dat moment het beheer in handen van BMK. Jij kunt je focussen op jouw bedrijf en de taken waar jij goed in bent. Bij BMK zijn de specialisten goed in het beheren van de debiteuren en daarover hoef jij je geen zorgen meer te maken. Het debiteurenbeheer zal dan volledig beheert worden door BMK. Er zal een online software speciaal voor jouw bedrijf gecreëerd worden waarin alle informatie omtrent het debiteurenbeheer zal staan. De specialisten zitten hier dagelijks bovenop en zorgen dat het debiteurenbeheer van jouw bedrijf naar behoren verloopt.