Buiten reclamebord

Mensen zijn simpele wezens en willen graag snel en een duidelijk overzicht van wat er staat als ze buiten reclamebord zien staan. Bedrijven vinden dit meestal dan ook lastig om een beknopte tekst te schrijven om kort hun bedrijf te omschrijven. Hun bedrijf staat voor veel meer dan wat er buiten reclamebord staat. Wat kunnen bedrijven zoals u dan ook het beste doen om meer klanten aan te trekken?

Hoe maak ik voor buiten reclamebord aantrekkelijker voor klanten?

Het belangrijkste is om uw logo te plaatsen. Klinkt misschien logisch, maar mag zeker niet ontbreken. Met een plaatje of uw naam weten klanten meestal waar het mogelijk om gaat als zij uw buiten reclamebord zien staan. Als mensen een dier zien zoals een kip of varken denken klanten meestal aan eten. Zien klanten meer grauwere kleuren dan denken ze meestal aan horloges en/of auto’s.

Felle kleuren trekken de mensen aan om naar iets te kijken. Wees hier niet zuinig in. Saaie kleuren zoals grijs, wit, zwart of donkere kleuren trekken eenmaal minder snel aan en zullen er dan ook nalatig naar gekeken worden. Heeft u bedrijf een slogan? Gebruik deze dan ook. Een pakkende en vooral korte slogan zorgt ervoor dat u uw bedrijf omschrijft en waar het om gaat. Geeft u een snelle service of zijn uw producten van topkwaliteit vergeet dan zeker niet dit in uw reclamebord te vermelden. Klanten voelen zich meer aangetrokken als ze buiten reclamebord zien staan die hun verzekerd van goede kwaliteit en/of een snelle service. Dit laat meteen zien dat uw bedrijf hiervoor staat en dat u verzekerd dat alles goed en snel bij de klant aankomt. Vergeet niet uw prijzen te melden. Klanten willen graag weten hoeveel ze voor hun product willen gaan betalen. Vergeet niet dat mensen tegenwoordig graag weten hoeveel ze voor iets willen betalen en vooral als het merk onbekend is.