De reden om te kiezen voor digital signage

De reden om te kiezen voor digital signage

Stel je voor: Je zit op TV een een spannende film te kijken die bruut wordt verstoord door een reclameblok. Wat doe je? Je duikt misschien even de keuken in om wat lekkers te halen of gaat wellicht even naar het toilet. Bij de reclames die je wel ziet vraag je jezelf misschien af: ‘Voor wie is dit bedoeld?’ Van alle advertenties die tijdens een reclameblok voorbij komen zijn er misschien maar 1 of 2 die voor jou relevant zijn? Is dat niet heel erg zonde van het geld voor al die adverteerders?

Een ander alternatief

Als je zelf een ondernemer bent zal je ongetwijfeld enige ervaring hebben met adverteren. Een van de moeilijkheden bij adverteren is dat je je geld heel wijs moet besteden. In het ideale geval richt je je boodschap enkel en alleen op mensen die een klant kunnen worden. In de praktijk blijkt dat echter moeilijk. Denk maar aan jezelf als je op TV reclame kijkt. De meeste advertenties die je daar ziet zijn niet aan jou besteed.

Gelukkig kan het ook anders

Treed direct in contact met je doelgroep

Middels digital signage van Qyn kun je direct in contact treden met je doelgroep, zonder dat je geld kwijtbent aan het uitzenden van boodschappen aan mensen die hier geen behoefte aan hebben. Het grote voordeel van digital signage is dat je volledige controle hebt over wie je advertenties te zien krijgen. Bovendien kun je de content te allen tijde aanpassen. Je kunt het dus actueel houden en je klanten altijd op de hoogte houden van je laatste aanbiedingen.

Het is eenvoudig

Tot slot moet ook nog gezegd worden dat je met digital signage geen uitgebreide of ingewikkelde commercial in elkaar hoeft te zetten om je publiek te bereiken. Het tegendeel is waar. Eenvoud verkoopt vaak beter. Voor jou als ondernemer is dit dus een uitermate geschikte methode om snel, goedkoop en makkelijk in contact te komen met je klanten.