Stapelen in je tuin

Stapelen in je tuin

Wil je iets bijzonders maken in je tuin zoals bijvoorbeeld een zitkuil of een mooi muurtje om de tuin te omheinen? Dan heb je stapelblokken nodig. Deze blokken kun je eenvoudig stapelen om zo hoogteverschillen of bouwwerken in je tuin te plaatsen waardoor deze er nog specialer uit komt te zien.

Kenmerken van stapelblokken

Stapelblokken worden gemaakt van duurzaam beton en gaan lang mee. Je kunt ze kopen in allerlei kleuren, soorten en maten en het is maar net wat het beste bij de rest van de tuin staat waar je voor kiest. Ze worden gemaakt in diverse maten dus je kunt altijd wel iets vinden dat past. Meet goed wat je nodig hebt en maak op basis daarvan een keuze.

Wat wil je ermee maken?

Kijk daarbij ook naar wat je ermee maakt. Je hebt namelijk de keuze uit strakke of getrommelde stapelblokken. De strakke blokken geven de tuin een moderne uitstraling terwijl de getrommelde blokken wat ruwer zijn en natuurlijker aandoen. Gebruik je de stapelblokken om een paadje te maken waar je overheen loopt? Kies dan altijd voor de getrommelde blokken. Deze zijn ruwer en worden minder snel glad als het geregend heeft. Als ze glad zijn loop je de kans uit te glijden en daar zit je beslist niet op te wachten. Maak je er daarentegen bijvoorbeeld een bloembak van? Dan kun je ook prima kiezen voor gladdere stenen want je loopt daar toch niet overheen.

Diverse doeleinden

Je kunt de stapelblokken voor veel doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan een muurtje langs je vijver, een terras, een bloembak of een trapje. Dit geeft er je tuin iets extra’s mee. Bij SierbetonOnline kun je kiezen uit verschillende modellen. Je kiest het beste voor blokken die goed bij de rest van de tuin passen en deze zo helemaal af maken.